2ThePointFinance | Wat doen we
15324
page,page-id-15324,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Wat doen we

2 The Point-Finance B.V. voorziet organisaties van pragmatische oplossingen op basis van een no nonsense-aanpak.
Interim Management en Consultancy in de vakgebieden Finance & Control, management informatie, Administratieve Organisatie e.a.
Wij hebben ervaring in de sectoren Energy, Banking, Pensioenen, Industry, Onderwijs, Woningcorporaties, Parking-management in grote en middelgrote bedrijven.
We maken gebruik van moderne managementtechnieken zoals Balanced Scorecard, Activity Based Costing, Business Process Redesign.
Ronduit sterk zijn we in het stroomlijnen van de planning & control cyclus, heldere maandrapportages opstellen, budgetteren en meer. Verder verzorgen wij subsidietrajecten voor u (zoals EFRO en ESF).

Bedrijfskundige Consultancy:

Wij zijn uw partner als het gaat om strategische advisering en management op het gebied van financiën, logistiek, inkoop-, verkoop- en productieprocessen. Ook het personeelsmanagement van uw onderneming kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Tijdelijke personele ondersteuning

Tijdelijke personele ondersteuning verzorgen wij voor u bijvoorbeeld door het wegvallen van uw eigen mensen door vertrek, ziekte en sabbitical leave. Maar ook als u bepaalde kennis niet zelf in huis heeft.

MKB en Starters

Of het nu gaat om nieuwe of bestaande business: wij kunnen u actief ondersteunen bij het opstellen van een businessplan, alternatieve scenario´s ontwerpen en de sterke en zwakke kanten van uw plan analyseren. Wij brengen kansen en bedreigingen voor u in kaart. Wij willen u graag laten profiteren van onze kennis en samenwerking met accountants, financiers, subsidieverstrekkers en overige participanten.

HRM Consultancy & Salarisadministratie

Wij leveren kennis en ondersteuning op het gebied van Personeel, Organisatie en Salarisadministratie, op uw lokatie of op afstand. Ook wanneer uw organisatie behoefte heeft aan part-time ondersteuning kunt u op ons rekenen. Personeelsbeoordeling invoeren, functioneringsgesprekken, outplacement, verzuimbegeleiding en meer.

Opleiding en Training

Regelmatig organiseren wij Excel Trainingen voor (financieel) managers: dé opleiding die zich echt zelf terug betaalt. 

Contact opnemen?